Emsisoft Anti-Malware

Emsisoft Anti-MalwareEmsisoft Anti-Malware is een volwaardig en toonaangevend beveiligingspakket en biedt een complete bescherming tegen alle online dreigingen en vormen van kwaadaardige software zoals virussen, spyware, Trojaanse paarden, rootkits in de categorie (malicious software), malware.

De malwarescanner van Emsisoft is zowel gratis (zonder real-time bescherming) als in betaalde vorm (met real-time bescherming) verkrijgbaar. De gratis versie is bedoeld om naast een reeds geïnstalleerde virusscanner of internet security pakket te installeren als aanvullende beveiliging om (on-demand) handmatig uw computer te controleren of malware op geïnfecteerde computers te verwijderen.

De betaalde versie van Emsisoft Anti-Malware werkt op basis van de (dual-scanner) technologie, en bestaat uit de antivirus engine van Emsisoft zelf en de engine van Bitdefender. Deze combinatie van twee virusscanners in één product zorgen voor een uitstekende beveiliging, en daardoor is het een volwaardig beveiligingspakket.

Echter is het ook mogelijk om Emsisoft Anti-Malware bijvoorbeeld naast een andere virusscanner te installeren, normaliter wordt het gebruik van twee of meerdere virusscanner afgeraden vanwege de eventuele conflicten die kunnen ontstaan. Maar dit beveiligingspakket c.q. malwarescanner van Emsisoft kan echter wel gecombineerd worden met andere virusscanners, maar in principe is dit helemaal niet nodig aangezien Emsisoft Anti-Malware één van beste beschermingsfuncties qua virus detectie aan boord heeft, namelijk de bestandsbewaking, gedragsbewaking en surfbeveiliging.

Emsisoft Anti-Malware

Emsisoft Anti-Malware is geheel gratis te downloaden, en de volledige versie is 30 dagen gratis te gebruiken na deze 30 dagen proefversie zal Emsisoft Anti-Malware automatisch overschakelen naar de gratis versie, deze biedt natuurlijk echter geen realtime bescherming maar kunt u wel blijven gebruiken als (second opinion) malwarescanner om periodiek uw computer mee te controleren of malware te verwijderen.

Via de onderstaande download-knop kunt u Emsisoft Anti-Malware direct via de servers van Emsisoft downloaden, zo beschikt u altijd over het meest recente setupbestand en weet u zeker dat deze veilig en betrouwbaar is.

Emsisoft Anti-Malware downloaden

Emsisoft-Anti-Malware-status
Emsisoft-Anti-Malware-update-instellingen Emsisoft-Anti-Malware-surfbeveiliging Emsisoft-Anti-Malware-scannen Emsisoft-Anti-Malware-quarantaine Emsisoft-Anti-Malware-programmaregels
Emsisoft Anti-Malware direct online bestellen via de beveiligde webshop van Cleverbridge
Licentie Prijs Webshoplink
Emsisoft Anti-Malware [1 jaar] € 39.95
Emsisoft Anti-Malware [2 jaar] € 69.95
Emsisoft Anti-Malware [3 jaar] € 95.95
Emsisoft Anti-Malware (3 PC-Pack) [1 jaar] € 69.95
Emsisoft Anti-Malware (5 PC-Pack) [1 jaar] € 119.95

Emsisoft Anti-Malware bescherming

Het beveiligingspakket van Emsisoft bestaat uit drie beschermingslagen, de bestandsbewaking, gedragsbewaking en surfbeveiliging. Hieronder leest u precies waarvoor deze beschermingslagen dienen en op welke manier deze uw computer preventief beveiliging tegen online dreigingen en alle vormen van kwaadaardige software.

Emsisoft Anti-MalwareBestandsbewaking

Deze beschermingslaag voert de algehele controle uit op alle bestanden en programma’s die op de computer actief zijn en of gestart worden, ook de bestanden die u download of via e-mailbijlagen opslaat op uw computer worden real-time gecontroleerd door de “bestandsbewaking” van Emsisoft Anti-Malware.

De Emsisoft Anti-Malware bestandsbewaking is een intelligente technologie en wordt continu geoptimaliseerd, waardoor u niets merkt van de vele bestanden die elk moment op de achtergrond worden gecontroleerd aan de hand van miljoenen virusdefinities. .

Emsisoft Anti-MalwareGedragsbewaking

Om de nieuwst bedreigingen ook wel zero-day malware genoemd te kunnen detecteren waar zelfs nog geen virusdefinities voor bestaan zijn er aanvullende technologieën benodigd, en de “gedragsbewaking” van Emsisoft is daar één van. Via deze intelligente technologie controleert Emsisoft Anti-Malware namelijk continu het gedrag van alle actieve programma’s en processen op uw computer.

Wanneer er een verdacht programma wordt gedetecteerd zal er een waarschuwing worden getoond wanneer deze wordt uitgevoerd. Deze beschermingslaag is onlosmakelijk verbonden aan het Emsisoft Anti-Malware Netwerk (EAMN), wat een hele grote verzameling aan gegevens is die online bij Emsisoft is opgeslagen, middels deze cloud-verificatie kan er snel beoordeeld worden of een bepaald programma of proces wel of niet veilig is.

Emsisoft Anti-Malware Surfbeveiliging

De surfbeveiliging is de beschermingslaag die u tijdens het surfen beveiligd tegen allerlei online dreigingen, het is immers bekend dat de meeste malware via gecompromitteerde websites of dubieuze advertentienetwerken worden verspreid.

Wanneer u bijvoorbeeld per ongeluk zo’n gecompromitteerde website probeert te bezoeken die malware of spyware verspreidt, dan zal Emsisoft Anti-Malware dit voorkomen en dit domein preventief blokkeren. Al deze informatie wordt verkregen uit en lijst met zogenaamde malware-hosts en andere dubieuze websites, maar ook advertenties en tracking websites kunnen door Emsisoft Anti-Malware worden geblokkeerd.