Emsisoft Anti-Malware Geplande scans

Emsisoft Anti-Malware HandleidingBij het configuratiescherm van Emsisoft Anti-Malware onder het tabblad geplande scan kunt u de functie voor het automatisch uitvoeren van een scan op schadelijke software voor uw computer inschakelen.

Standaard voert het beveiligingspakket van Emsisoft éénmaal per week een scan uit, desgewenst kunt u deze geplande scan geheel naar wens instellen en daarbij gebruik maken van eerder opgeslagen scaninstellingen. Voor meer informatie over het opslaan en gebruik maken van eerder opgeslagen scansets leest u op de pagina computer scannen op deze website.

Bij de extra instellingen kunt u aangeven of de geplande scan geheel op de achtergrond uitgevoerd dient te worden, dit kan middels het inschakelen van de optie “Gebruik stille modus voor scanproces“. Tevens kunt u hier aangeven of gemiste scans de eerst volgende keer dat het programma start moet worden uitgevoerd.

De geplande scans kunnen zowel dagelijks, wekelijks als maandelijks op een bepaalde tijd worden gestart waarbij u tevens gebruik kunt maken van een de interval functie zodat de scan tussen twee bepaalde tijdstippen op een willekeurig moment zal worden gestart.

Emsisoft Anti-Malware Geplande scans

Vraag & Antwoord

Wanneer u vragen heeft omtrent het gebruiken en instellen van de Geplande scans in Emsisoft Anti-Malware, of tegen problemen aanloopt dan kunt u terecht op het forum van PC Web Plus waar een speciaal sub-forum aanwezig is voor de producten van Emsisoft.

Computerforum PC Web Plus - Emsisoft forums