Emsisoft Anti-Malware bestellen

Emsisoft Anti-Malware bestellenEmsisoft Anti-Malware is een uitstekend beveiligingspakket en tevens een goede totaal-oplossing voor zowel de beginnende als gevorderde gebruikers. Op deze bestelpagina kunt u Emsisoft Anti-Malware bestellen via de officiële webshop van Emsisoft, uw bestelling wordt geheel via een beveiligde verbinding uitgevoerd via Cleverbridge AG waar u tevens middels iDeal kunt betalen.

De prijzen voor Emsisoft Anti-Malware zijn gebaseerd op de volumekorting, wanneer u het aantal in het winkelwagentje verandert, berekent het systeem automatisch uw individuele prijs door de combinatie van de betreffende bundels en kortingen. Zo bespaart u bijvoorbeeld op twee licenties al 25% en bij 5 licenties 40% op de aanschafprijs voor Emsisoft Anti-Malware, en tevens kunt u het beveiligingspakket voor 3 jaar aankopen.

Emsisoft Anti-Malware direct online bestellen via de beveiligde webshop van Cleverbridge
Licentie Prijs Webshoplink
Emsisoft Anti-Malware [1 jaar] € 39.95
Emsisoft Anti-Malware [2 jaar] € 69.95
Emsisoft Anti-Malware [3 jaar] € 95.95
Emsisoft Anti-Malware (3 PC-Pack) [1 jaar] € 69.95
Emsisoft Anti-Malware (5 PC-Pack) [1 jaar] € 119.95

Emsisoft Anti-Malware bestellen

Op de bestelpagina (webshop) van Emsisoft Anti-Malware kunt u via Celverbridge AG bestellen, deze bestelling wordt geheel via een beveiligde (https) verbinding uitgevoerd waarna u de betreffende licentie per e-mail zult ontvangen. Desgewenst kunt u Emsisoft Anti-Malware ook bestellen als een zogenaam box-versie bestellen waarbij u de installatie CD zult ontvangen, echter zal deze bestelling binnen 2 tot 3 dagen verwerkt worden in tegenstelling tot de digitale bestelling waarbij u direct beschikt over uw bestelde licentie.

Emsisoft Anti-Malware bestellen

Bovenstaande ziet u de website van Cleverbridge AV om Emsisoft Anti-Malware te bestellen, controleer hier altijd zorgvuldig de keuze van uw licentie en het gewenste aantal dat u wilt bestellen. Wanneer u beschikt over een kortingscode of een waardebon dan kunt u deze hier invoeren door een vinkje te plaatsen bij de optie (Vink het vakje aan om waardeboncode in te voeren), waarna de desbetreffende korting direct verrekend zal worden.
Klik vervolgens op afrekenen om uw bestelling af te ronden, geef hier u gegevens op en controleer deze vervolgens op de pagina “Controleer uw gegevens“,  hierna kunt u direct uw bestellingen voltooien en middels een Creditcard, Paypal, iDeal of een overboeking afrekenen bij de webshop van Emsisoft.

Emsisoft Anti-Malware bestellen

Vraag & Antwoord

Wanneer u vragen heeft omtrent het bestellen van Emsisoft Anti-Malware, of tegen problemen aanloopt dan kunt u terecht op het forum van PC Web Plus waar een speciaal sub-forum aanwezig is voor de producten van Emsisoft.

Computerforum PC Web Plus - Emsisoft forums