Emsisoft Black Friday Deal

Emsisoft Black Friday DealMorgen is het Black Friday, de vrijdag na Thanksgiving Day en Emsisoft heeft een speciale Emsisoft Black Friday Deal. Alleen morgen 29 november krijgt u 30% korting op de aankoop van Emsisoft Anti-Malware inclusief een bonus van drie maanden op uw licentie.

De Emsisoft Black Friday Deal c.q. aanbieding duurt echter maar 24 uur, en alleen morgen (29 november) kunt u dus profiteren van deze speciale Black Friday aanbieding, via de onderstaande banner kunt u Emsisoft Anti-Malware direct bestellen bij de officiële webshop van Emsisoft, uw bestelling wordt geheel via een beveiligde verbinding uitgevoerd via Cleverbridge AG waar u tevens middels iDeal kunt betalen.

Emsisoft Black Friday Deal

Emsisoft Anti-Malware is een toonaangevend beveiligingsproduct en biedt een complete en uitstekende bescherming tegen alle vormen van malware, het is dus zoals de naam doet vermoeden niet alleen een anti-malware scanner maar een volledig beveiligingsproduct. Het programma maakt in de basis gebruik van twee engines, die van Emsisoft zelf en die van Bitdefender de resulteert echter niet in een dubbele scantijd maar wel in een dubbele bescherming die zorgt voor een optimale detectie van malware.

Daarentegen beschermt Emsisoft Anti-Malware niet alleen op basis van virusdefinities maar biedt het programma ook bescherming op basis van gedrag (behaviour blocking) die zal waarschuwen als er verdachte activiteit wordt gedetecteerd. Emsisoft Anti-Malware onderscheid zich echter wel van andere beveiligingspakketten aangezien het programma ook gecombineerd kan worden met een reeds geïnstalleerde virusscanner, echter is het dan wel aan te raden om in beide programma’s aan te geven dat beide elkaar niet hoeven te controleren.

De bescherming van Emsisoft Anti-Malware bestaat uit drie onderdelen, de “Bestandsbewaking” , “Gedragsbewaking” en “Surfbeveiliging” deze drie beveiligingslagen zorgen voor een optimale bescherming van uw computer.

Wanneer u vragen heeft omtrent Emsisoft Anti-Malware, of tegen problemen aanloopt dan kunt u terecht op het forum van PC Web Plus waar een speciaal sub-forum aanwezig is voor de producten van Emsisoft.

Getagd met , ,
Geplaatst in Aanbiedingen