Emsisoft Anti-Malware 8.1.0.33

Emsisoft Black Friday Deal Emsosoft heeft deze week Emsisoft Anti-Malware 8.1.0.33 uitgebracht, in deze versie zijn diverse verbetering aangebracht met betrekking tot de gedragsbewaking (behaviour blocking) voor het detecteren van schadelijk software en het preventief blokkeren van kwaadaardige applicaties.

Ook zijn er problemen opgelost met de automatische update-functie in Emsisoft Anti-Malware 8.1.0.33 waardoor problemen met het opstarten van Emsisoft Anti-Malware na een update tot het verleden behoren. Tevens is bekend probleem (crash) met de quarantaine-scan na een update verholpen.

Hieronder ziet een compleet overzicht (changelog) van alle verbeteringen die aangebracht zijn in Emsisoft Anti-Malware 8.1.0.33.

  • Improved behavior blocking rule processing.
  • Improved handling of objects infected by multiple malware.
  • Fixed an issue with repeated downloads of specific updates.
  • Fixed a problem with removal of specific cookies.
  • Fixed a wrong behavior of the licensing system.
  • Fixed bug “A major problem has prevented the application from starting”.
  • Fixed a bug that prevented resetting of certain registry value names under HKU.
  • Surf Protection host list loading bug fixed.
  • Incorrectly alerted hosts for disabled categories fixed.
  • Crash on quarantine rescan after online update fixed.

Emsisoft Anti-Malware 8.1.0.33

De gratis versie van Emsisoft Anti-Malware biedt natuurlijk geen real-time bescherming en is enkel en alleen bedoeld als een zogenaamd (second opninion) aanvullende malwarescanner om uw computer periodiek te controleren op de aanwezigheid van malware of het verwijderen van malware en andere schadelijke software die niet door uw reguliere virusscanner gedetecteerd worden.

Emsisoft Anti-Malware is een toonaangevend beveiligingsproduct en biedt een complete en uitstekende bescherming tegen alle vormen van malware, het is dus zoals de naam doet vermoeden niet alleen een anti-malware scanner maar een volledig beveiligingsproduct. Het programma maakt in de basis gebruik van twee engines, die van Emsisoft zelf en die van Bitdefender de resulteert echter niet in een dubbele scantijd maar wel in een dubbele bescherming die zorgt voor een optimale detectie van malware.

Daarentegen beschermt Emsisoft Anti-Malware 8.1.0.33 niet alleen op basis van virusdefinities maar biedt het programma ook bescherming op basis van gedrag (behaviour blocking) die zal waarschuwen als er verdachte activiteit wordt gedetecteerd. Emsisoft Anti-Malware onderscheid zich echter wel van andere beveiligingspakketten aangezien het programma ook gecombineerd kan worden met een reeds geïnstalleerde virusscanner, echter is het dan wel aan te raden om in beide programma’s aan te geven dat beide elkaar niet hoeven te controleren.

De bescherming van Emsisoft Anti-Malware bestaat uit drie onderdelen, de “Bestandsbewaking” , “Gedragsbewaking” en “Surfbeveiliging” deze drie beveiligingslagen zorgen voor een optimale bescherming van uw computer.

Wanneer u vragen heeft omtrent Emsisoft Anti-Malware 8.1.0.33, of tegen problemen aanloopt dan kunt u terecht op het forum van PC Web Plus waar een speciaal sub-forum aanwezig is voor de producten van Emsisoft.

Emsisoft Forum PC Web Plus

Getagd met , ,
Geplaatst in Programma-updates